28 octombrie 2021
No menu items!

DOAR 10 PRAHOVENI INFECTATI CU COVID-19 MAI SUNT INTERNAȚI – LA NIVEL NAȚIONAL SCADE ZILNIC NUMĂRUL NOILOR CAZURI

Cele mai vizualizate articole

Doar 10 prahoveni infectați cu COVID-19 mai sunt internați , doi  dintre acestia fiind in stare gravă in sectiile de terapie ale Spitalului Județean de Urgentă Ploiesti și Spitalul Municipal Câmpina . De la începutul epidemiei și până în prezent, au fost confirmati cu noul coronavirus 79 de prahoveni. Dintre acestia 64 au  fost declarați vindecați și au fost externați , iar 5 persoane au decedat.

La nivel național, in ultimele 24 de ore, au fost confirmate doar 167 de noi cazuri, cele mai multe dintre acestea fiind înregistrate in județele Dâmbovița și Harghita .

Cazurile active sunt in continua scădere, astăzi mai sunt doar  5884 de cazuri active fata de ziua de ieri când erau 6047 de cazuri active .

Până astăzi, 17 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.871 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.890 au fost declarate vindecate și externate iar 1097 de persoane au decedat . La sectiile ATI din țara , în acest moment, sunt internați 205 de pacienți.

De la începutul pandemiei , 2.918 cetățeni români aflați in străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 , dintre acestia 103 au decedat.

                       

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ÎNCĂ UN DOSAR DE VACCINĂRI FICTIVE ANTI-COVID. UNDE AU DESCINS PROCURORII

Poliţiştii şi procurori au descins în această dimineaţă la un centru de vaccinare din Sectorul 2, ca urmare a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH