22 mai 2024
No menu items!

DE LA MOMENTUL RELAXĂRII MĂSURILOR DE DISTANȚARE , IN PRAHOVA A CRESCUT CU 47 % NUMĂRUL DE NOI CAZURI DE INFECTĂRI CU COVID -19

Cele mai vizualizate articole

In județul Prahova , numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 112. Aceasta reprezinta o creștere de 47% , in doar 15 zile, la momentul relaxării măsurilor de distanțare existând înregistrate doar 79 de persoane infectate .

Chiar și in aceste condiții, județul Prahova rămâne unul dintre județele cu cel mai mic număr de cazuri raportat la numărul de locuitori, alături de județele Brăila și Vâlcea.

De la începutul epidemiei și până în prezent, 69 de persoane infectate au fost declarate vindecate și externate , reprezentând 61,6% din totalul cazurilor înregistrate , iar 6 prahoveni infectați cu COVID-19 au decedat .

37 de prahoveni continua sa se afle internați , iar dintre acestia trei sunt in stare gravă in sectiile de terapie intensiva din Spitalul Municipal Câmpina și Spitalul Județean de Urgentă Ploiesti.

Reamintim ca in spitalele prahovene se mai afla internați și 26 de pacienți din județul Dâmbovița, după ce unitățile sanitare dâmbovițene au fost supraaglomerate din cauza focarului de COVID -19 înregistrat la societatea ARCTIC Gaesti .

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies