24 octombrie 2021
No menu items!

PESTE 68% DINTRE ROMANII INFECTAȚI CU COVID-19 S-AU VINDECAT ȘI AU FOST EXTERNAȚI – CONTINUA SA SCADĂ NUMĂRUL DE IMBOLNAVIRI

Cele mai vizualizate articole

Numarul noilor cazuri de infectări rămâne scăzut in condițiile in care sunt vindecați și externați tot mai mulți pacienți.

In ultimele 24 de ore au fost raportate de către Grupul de Comunicare Strategica doar 151 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus.

De asemenea, a scăzut semnificativ numărul persoanelor aflate in sectiile ATI din țara , astăzi, 30 mai, fiind internați 160 de pacienți fata de ieri când erau 182 de cazuri .

Până astăzi, 30 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.133 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.046 au fost declarate vindecate și externate, reprezentând peste 68%  din totalul cazurilor confirmate.

Pana la acesta data, la nivel național, au fost înregistrate 1253  de decese la persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

 Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.993 de  persoane. Alte 98.403 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, majoritatea dintre acestea fiind persoane întoarse in România , din zonele de risc epidemiologic, după data de 15 mai când au fost relaxare măsurile și a fost exclusă obligativitatea carantinarii instituționalizate

                       

3.074 cetățeni români aflați in străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus) dintre acestia 106 au decedat .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH