29 noiembrie 2023
No menu items!

MII DE TURISTI AU PETRECUT VACANȚA DE RUSALII IN STAȚIUNILE  DE PE VALEA PRAHOVEI .

Cele mai vizualizate articole

Mii de turiști au optat sa petreacă minivacanța de Rusalii in stațiunile de pe Valea Prahovei .

La Sinaia , gradul de ocupare a spațiilor de cazare a fost de aproximativ 80%.  Acesta este primul Weekend in care a fost reluat turismul, au fost deschise hotelurile, terasele și muzeele din localitate. In toate spațiile de alimentație publica , personalul poarta masca de protectie și mănuși , iar la hoteluri micul dejun a fost servit fie la terasa sau in camere in regim de room-service . In toate recentiipe hotelurilor, turiștilor le- a

fost luată temperatura, înainte de completarea formularelor de cazare .

Instalaţiile pe cablu si- au reluat activitatea după programul normal, cu o singura restricție , intr- o cabina de telegondolasa este permis accesul a maximum 3 persoane ( excepție fac membrii aceleași familii ) și obligatoriu purtând masca de protectie .

Muzeul Peleș a fost redeschis publicului dar se poate vizita doar expoziția de la parteru castelului, iar la Pelișor pot fi vizitate parterul și etajul întâi. Pentru vizitare se fac grupuri nu mai mari de 5 persoane care nu vor beneficia de ghidaj. De asemena, din acest Weekend s – au redeschis Casinoul și  Muzeul Orașului Sinaia.

La Buşteni, aproximativ 60% dintre locurile disponibile în unităţile de cazare deschise au fost ocupate, iar in Fun Park-ul din localitate aflat la baza domeniului schiabil Kalinderu a fost disponibilă  chiar și o pârtie de schi pentru începători, pe suprafața sintetica .

La Azuga, în schimb, unităţile de cazare au rămas închise, cu excepţia a două dintre ele, punctul de maxima atracție al stațiunii fiind traseele de mountain bike care au fost deschise in totalitate .

Toate traseele montane din Bucegi au fost deschise iar meteorologii  anunța vreme buna pentru acest Weekend dar cu intensificări ale vântului la altitudini mari.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH