29 noiembrie 2023
No menu items!

Petrolul pierde în ultimele minute și meciul și promovarea! Enache și-a dat demisia!

Cele mai vizualizate articole

După ce în minutul 15 reușise un gol (Armamndo Vajushi), din penalty și deja aducea speranțe fanilor, echipa petrolistă a clacat la final. În minutul 82, argeșenii egalează prin Prepeliță, iar finalul și lovitura sub centură a fost golul din minutul 87, venit după ce Țicu a făcut henț în duel cu Popa. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Buhăescu. Petroliștii nu au mai putut reveni, măcar să egaleze, așa că scorul a fost 2-1 pentru FC Argeș. În urma acestui scor Petrolul rămâne cu 22 de puncte și nu mai are nicio șansă de a promova.

Petrolul Ploiești: R. Avram – Bărboianu, Andr. Răuță, Ant. Manolache, Țicu – Gab. Deac, Meza Colli, Laur. Marinescu (cpt.)(Younes 84′), Vajushi (M. Bratu 76′) – Șt. Blănaru (Pierce 61′), Arnăutu (Ekollo 76′) Rezerve neutilizate: C. Lungu – Sîrghi, D. Enache Antrenor: Costel Enache

FC Argeș: Micle – D. Oancea, Turda, Mih. Leca, N. Mușat – I. Șerban (Brînzan 69′), Prepeliță (cpt.), I. Năstăsie (Rob. Grecu 78′) – Matiș, Buhăescu (Andr. Panait 90+2′), N. Popescu (Alin Popa 69′) Rezerve neutilizate: Agachi – Motroc, Mirică Antrenor: Ionuț Badea

La finalul jocului, Costel Enache si-a anuntat plecarea de la Petrolul. Enache se simte responsabil pentru ratarea promovarii.

Parca ne-am speriat de joc, de rezultat, de o victorie. Am fost lenti, greoi. Suporterii au tot dreptul sa fie suparati. Si eu sunt daramat. Am crezut in totalitate intr-o promovare, chiar in formatul asta scurt de playoff. Nimeni n-a reusit sa castige acasa, lucrul asta e un semn de intrebare. Fiecare echipa traieste printr-un spirit, iar spiritul asta e dat de cei care iubesc echipa. Suntem un club transparent, deschis, am comunicat si am fost deschisi. Am respectat totul, vom avea respect si pentru competitie, sa nu va indoiti de onestitatea noastra. Cand am venit, in iarna, am discutat un lucru. E absolut normal sa platesc cumva. Categoric, nu voi ramane. Avem in Romana un termen, asumarea. Eu am crezut ca voi fi capabil sa duc totul la capat. Cand am inceput mini-campionatul, am zis ca ne da o sansa foarte buna. Nu am reusit!„, a spus Enache la Digisport.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH