26 septembrie 2021
No menu items!

CSM PLOIESTI ARE O CAMPIOANA NATIONALA LA BOX

Cele mai vizualizate articole

Cele cinci sportive ale CSM Ploieşti prezente la Campionatul Naţional de Box feminin pentru Cadete, Junioare, Tineret şi Senioare se întorc cu cinci medalii de la Năvodari, cea mai strălucitoare, cea de aur, atârnând de gâtul Liviei Botică. Favorită a categoriei „81 kg” la nivel de tineret, campioana europeană de anul trecut de la junioare n-a avut probleme în finala de ieri, cu Roberta Kollek, de la SCM Craiova, obligându-l pe arbitrul de ring să oprească lupta încă din prima repriză.

În finală a ajuns şi Isabel Pîrvu, la „63 kg” (junioare), dar eleva lui Titi Tudor a avut o misiune dificilă tot în faţa unei campioane europene, tulceanca Amalia Niţă, aşa că a fost nevoită se mulţumească doar cu medalia de argint şi titlul de vicecampioană naţională.

Celelalte trei fete înscrise în competiţie, Mihaela Şoptereanu (54 kg, tineret), Geanina Bănică (57 kg, junioare) şi Beatrice Căldărariu (46 kg, cadete) au obţinut medaliile de bronz la categoriile lor de vârstă şi greutate.

Ajuns la cea de-a 20-a ediţie, Campionatul Naţional de Box feminin de la Năvodari a avut la start 218 sportive de la 60 de cluburi din ţară.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH