23 octombrie 2021
No menu items!

ROSAL- ÎNLOCUIT DEFINITIV LA PLOIEŞTI! CINE SE OCUPĂ DE DESZĂPEZIRE ŞI CURĂŢENIA CĂILOR PUBLICE

Cele mai vizualizate articole

Ploieştiul a scăpat definitiv de Rosal, o nouă firmă preluând, de azi, oficial, activitatea de curăţenie a căilor publice!

Primăria a semnat, astăzi, un nou contract pentru activităţile de curăţenie căi publice şi deszăpezire, acesta fiind sigurul contract care era manageriat de către municipalitatea ploieşteană.

S.C Blue Planet Services S.R.L. este noul operator care va asigura prestarea serviciilor menţionate, în oraşul nostru, în următoarele 3 luni, până la finalizarea licitaţiei pentru serviciul public de salubritate.

Curăţenia căilor publice va consta, potrivit contractului, în activităţi de măturare, spălare, stropire şi întreţinere a domeniului public şi privat al municipiului Ploieşti, iar serviciul de deszăpezire va asigura curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice, precum şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau îngheţ.

Reamintim că vechiul contract pentru curăţenia căilor publice a fost reziliat, în urmă cu 3 luni, de către administraţia publică ploieşteană.

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti va monitoriza activitatea noului operator de salubritate, S.C. Blue Planet Services S.R.L. Prestarea serviciului se va face conform Programului de salubrizare întocmit de municipalitate împreună cu prestatorul.

Astfel, municipalitatea ploieşteană speră să se revină la normalitate în privinţa curăţeniei căilor publice din oraş, în cel mai scurt timp, şi, totodată, cere scuze ploieştenilor pentru disconfortul pe care l-au suportat, în contextul anterior, în ultimele luni.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PLOIEŞTIUL- PE LOCUL 3 ÎN JUDEŢ LA INCIDENŢA CAZURILOR COVID

Municipiul Ploieşti a ajuns, azi, pe locul al treilea în judeţ după rata de infectare cu noul coronavirus. Incidenţa...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH