29 noiembrie 2021
No menu items!

NUNŢILE ŞI BOTEZURILE- INTERZISE 30 DE ZILE. CIRCULAŢIA PERSOANELOR, INTERZISĂ DUPĂ ORA 22.00

Cele mai vizualizate articole

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că, de luni, se impun măsuri suplimentare de control al pandemiei de COVID-19, între care interzicerea, pentru o perioadă de 30 de zile, a evenimentelor private, nunţi, botezuri, conferinţe, workshopuri şi limitarea programului magazinelor între orele 5.00 şi 21.00.

„De la ora 22.00, pe întreg teritoriul ţării va fi interzisă circulaţia, mai puţin excepţiile pe care le cunoaşteţi, la care se adaugă persoanele vaccinate sau trecute prin boală şi care trebuie să prezinte organelor de control certificatul respectiv”, a precizat şeful DSU.

Rămâne valabilă livrarea la domiciliu după orele 21.00 şi pe durata nopţii.

De asemenea, masca devine obligatorie peste tot.

„Se anulează toate excepţiile pentru mască, gen birou cu 5 persoane vaccinate, cu 10 persoane vaccinate. Iar în exterior singurele activităţi care rămân fără mască sunt activităţile sportive individuale sau dacă se practică sport în condiţiile pe care le prevede hotărârea, atunci este OK. În rest, masca devine obligatorie în următoarea perioadă, ne-am întors la situaţia pe care am avut-o”, a declarat şeful DSU.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH