16 iulie 2024
No menu items!

CIRC ÎNTR-UN DOSAR FĂCUT DE MIRCEA NEGULESCU „PORTOCALĂ”! CE AU DECIS JUDECĂTORII

Cele mai vizualizate articole

Circ într-un dosar făcut de celebrul procuror Mircea Negulescu „Portocală”!

După ce, cu surle şi trâmbiţe, Negulescu a pus tunurile pe Petrotel Lukoil într-o anchetă vizând infracţiuni economice, dosarul instrumentat de „Portocală” iniţial a fost făcut praf în instanţă în nenumărate rânduri.

Azi, Curtea de Apel Ploieşti a trimis la rejudecare dosarul în care deja Tribunalul Prahova a achitat de două ori inculpaţii- Bogdanov Andrey Iurevici, Raţă Andrei, Duţu Dorel, Vointsev Alexey, Kuzina Olga, Dănulescu Dan, S.C Petrotel Lukoil S.A. şi Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda.

Reamintim că acest dosar a fost trimis în judecată iniţial de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti la data de 3 august 2015, fiind deferite justiţiei SC Petrotel Lukoil Ploieşti, SC Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, dar şi şase persoane fizice: directorul general de la acel moment al Petrotel Lukoil Ploieşti, Andrey Bogdanov, directori generali adjuncţi de la acel moment din cadrul societăţii de la Ploieşti – Alexey Voinstev, Olga Kuzina, Dan Dănulescu -, un membru al Consiliului de Administraţie al Petrotel Lukoil, Andrei Raţă, şi contabilul-şef Dorel Duţu.

La acel moment, procurorii anunţau că prejudiciul cauzat prin săvârşirea de către inculpaţi a infracţiunilor reţinute în sarcina lor este în cuantum de 7.597.094.338,10 lei, echivalentul a 1.766.766.125,10 euro.

În octombrie 2018, Tribunalul Prahova i-a achitat, pe fond, pe inculpaţi, iar ulterior Curtea de Apel Ploieşti a admis apelul procurorilor la decizia de achitare şi a trimis dosarul la rejudecare la Tribunalul Prahova.

La rejudecare, instanţa de fond a pronunţat, în data de 9 decembrie 2020, o nouă decizie de achitare a inculpaţilor.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies