19 iulie 2024
No menu items!

12 MILIOANE DE BECULEŢE VOR LUMINA PLOIEŞTIUL DE SĂRBĂTORI. ILUMINATUL FESTIV SE APRINDE MARŢI

Cele mai vizualizate articole

Primăria Ploieşti anunţă o schimbare cu privire la aprinderea iluminatului festiv de sărbători. Astfel, conform ultimei informări a municipalităţii, ceremonia de aprindere a luminiţelor va avea loc marţi seară, de la ora 18.00.
Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A, iar la eveniment vor participa primarul Andrei Volosevici și cei doi viceprimari ai municipiului Ploiești, Magdalena Trofin și Daniel Nicodim.
Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să se bucure din plin de frumusețea iluminatului festiv, s-a dispus oprirea circulației rutiere pe Bulevardul Republicii, de la Poșta Centrală până la rondul din Piața Eroilor (Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”), în data de 30 noiembrie, în intervalul orar 17.45 -20.00.
Primăria municipiului Ploiești a pregătit, anul acesta, iluminatul festiv de sărbători în 29 de zone ale orașului nostru. În cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior. De asemenea, intrările în orașul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun.
12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, de sărbătoarea Sfântului Andrei – apostolul ocrotitor al românilor și, astfel, vor îmbrăca orașul nostru în lumină și spirit de sărbătoare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies