29 iunie 2022
No menu items!

S-A LANSAT PRIMA PLATFORMĂ DE ANTREPRENORIAT DEDICATĂ ELEVILOR ŞI STUDENŢILOR DIN PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Asociaţia „Ai Carte” şi profesorul de contabilitate ploieştean Liviu Drăghici au lansat, azi, proiectul „Colegiul Antreprenorilor”, o platformă de educaţie antreprenorială dedicată elevilor şi studenţilor din Ploieşti.

Proiectul se adresează elevilor şi studenţilor care locuiesc sau studiază in Ploiesti, facilitandu-le acestora imbunatatirea abilitatilor antreprenoriale prin intermediul a 16 module care includ un suport de curs in format text si video, studii de caz prezentate de antreprenori din Ploieşti, dar şi din ţară, cât si exercitii pentru dezvoltarea unui plan de afaceri in vederea infiintarii unei firme reale.

Scopul platformei este sa ii sprijine pe cursanti sa isi creeze si structureze o idee de afacere, in asa fel incat in viitor sa poata lansa o afacere reala.
In fiecare săptămână, in ziua de marţi, va fi încărcat un nou modul pe platforma în asa fel incât cursanţii sa aiba la dispozitie o saptamana pentru parcurgerea modulului precedent si pentru rezolvarea exercitiilor din cadrul acestuia.
Accesul in platformă este gratuit pentru elevii si studentii din Ploiesti. Celelalte persoane interesate se pot abona la newsletter si vor fi informate când accesul va fi disponibil şi pentru ei.
„Sunt cel puţin cinci motive pentru care ar trebui să te înscrii in Colegiul Antreprenorilor. Vei beneficia de un algoritm, un proces care face infiintarea si managementul unei afaceri mai usoare pentru tine; vei avea acces la informatii structurate si sistematizate pentru a reduce timpul necesar studiului individual; vei căpăta o privire de ansamblu asupra antreprenoriatului; vei descoperi povesti ale unor antreprenori locali, ca mine si ca tine şi cel mai important, vei fi parte dintr-o comunitate de antreprenori si viitori antreprenori”, a declarat Liviu Drăghici iniţiatorul proiectului.

Platforma a fost realizată ca parte a proiectului „ELAN -Elevi Antreprenori” în cadrul „Fondului pentru un viitor mai bun în comunităţi” finanţat de LIDL, coordonat de Federatia Fundatiile Comunitare din Romania si implementat in Ploiesti de Fundaţia Comunitară Prahova.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE CANICULĂ ÎN PRAHOVA. DOZATOARE CU APĂ- ÎN MAI MULTE ZONE ALE PLOIEŞTIULUI

Prahova se află sub avertizare Cod galben de caniculă. În acest context, Primăria Ploieşti anunţă că se vor lua o...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH