8 august 2022
No menu items!

Primul trofeu al anului pentru Simona Halep!

Cele mai vizualizate articole

După un an greu, care mai mult a ținut-o deoparte, Simona Halep revine în forță. La primul turneu al anului, Melbourne Summer Set 1, Halep și-a demonstrat forța de care este capabilă. Chiar dacă nu se consideră a fi ajuns la forma ei maximă, Simona nu s-a lăsat bătută și a câștigat fiecare meci. Finala era așteptată cu interes, iar disputa cu Veronika Kudermetova nu părea a fi una dificilă. Poate de aceea Simona a jucat un pic mai relaxată în setul doi, lăsând impresia că rusoaica poate să producă o surpriză. După o serie de erori, Halep s-a dezlănțuit, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 6- 2; 6-3. Simona Halep ajunge la al 23-lea trofeu al carierei sale.

”Este o plăcere să fiu aici și vă mulțumesc pentru suportul vostru pe tot parcursul acestui turneu. Australia este mereu în inima mea și sunt mereu bucuroasă să joc aici”, a spus Simona înainte de a ridica trofeul în fața spectatorilor. Halep nu a uitat să-i mulțumească lui Darren Cahill, fostul său antrenor, care a venit să o vadă în finală.

Urmează cel mai important turneu al începutului de an, Australian Open, unde Simona visează la trofeu

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH