18 mai 2022
No menu items!

ZIUA CULTURII NAȚIONALE – UZPR PRAHOVA LANSEAZĂ EXPOZIȚIA  ” MARI PERSONALITĂȚI ROMÂNEȘTI  IN VIZIUNEA UNOR MARI ARTIȘTI AI LUMII „

Cele mai vizualizate articole

Una dintre manifestările inedite care celebrează Ziua Culturii Naționale este cea organizată de Filiala Prahova a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga”, din Ploiești: expoziția internațională „Mari personalități românești în viziunea unor mari artiști ai lumii”.

Manifestare de anvergură, care se va derula timp de șase luni (15 ianuarie – 30 iunie, 2022), expoziția este menită să reflecte felul în care artiști de talie internațională au surprins imaginea unor ilustre personalități ale  spiritualități naționale, în opere perene.

Evenimentul, complex și extins, va avea deopotrivă o componentă online și una fizică, expozițiile ulterioare, în spațiu real, sub această egidă, urmând să fie deschise în funcție de evoluția situației sanitare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MJ CAUTĂ ÎNCĂ 11 CANDIDAŢI PENTRU FUNCŢIA DE PROCUROR EUROPEAN DELEGAT ÎN ROMÂNIA

Ministerul Justiţiei a declanşat o nouă procedură pentru selectarea a încă 11 candidaţi pentru funcţia de procuror european delegat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH