6 iunie 2023
No menu items!

A furat 360 de litri de motorină! Acum are dosar penal

Cele mai vizualizate articole

Ieri, 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Florești, la locuința unei persoane bănuite de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 14 spre 15 iulie a.c., persoana bănuită ar fi sustras 360 de litri de combustibil din rezervorul unui autocamion, ce se afla parcat în incinta unei societăți comerciale din orașul Băicoi. În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mijloace materiale de probă.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

GREVĂ ŞI ÎN SĂNĂTATE! ANUNŢUL FEDERAŢIEI SANITAS

Federaţia SANITAS anunţă că salariaţii din sistemul sanitar şi de asistenţă socială vor intra în grevă japoneză, începând de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH