21 septembrie 2021
No menu items!

UN MEDIC DIN SPITALUL MUNICIPAL CÂMPINA A FOST CONFIRMAT CA FIIND INFECTAT CU COVID -19

Cele mai vizualizate articole

Dupa ce Spitalul Muncipal Câmpina a fost desemnat ca spital – suport COVID-19, numai vesti negative vin dinspre aceasta unitate sanitara. Mai întâi trei doctorițe din ATI și- au depus demisia. Gestul lor a fost urmat de solicitarea rezilierii contactului de colaborare a altor trei medici pensionari. Astăzi, a fost confirmat unul dintre medicii urologi ai spitalului ca fiind  infectat cu virusul COVID -19,  iar alti 20 de angajați au fost plasați in izolare la domiciliu.

Medicul în cauză a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești.

„Vă informăm că un medic angajat al Spitalului Municipal Câmpina este internat într-o altă unitate sanitară, unde a fost diagnosticat pozitiv Covid. În cursul serii precedente (miercuri seară, n.r.) am solicitat Direcției Sanitare Prahova începerea procedurii de evaluare epidemiologică în spital. Un număr de 20 angajați, toți fără simptomatologie, au fost considerați contacți. Pentru aceștia s-a luat măsura izolării la domiciliu timp de 14 zile. Totodată, va informăm că, până în acest moment, în spitalul nostru nu s-a înregistrat niciun pacient pozitiv Covid” se precizeaza in comunicatul remis de conducerea Spitalului Municipal Câmpina.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Nu a fost afectată calitatea aerului în urma incendiului de la Lukoil

Agenția pentru Protecția Mediului Prahova precizează, printr-un comunicat de presă, că incendiul de la rafinăria Lukoil nu a afectat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH