1 decembrie 2023
No menu items!

2 AMENZI PE MINUT! POLIȚIȘTII NU MAI IARTĂ PE NIMENI ÎN PLOIEȘTI DACĂ ÎNCALCĂ ORDONANȚELE MILITARE!

Cele mai vizualizate articole

În cursul zilei de astăzi, între orele 16.00-18.00, peste 200 de polițiști, jandarmi și poliţişti locali, cu sprijinul forțelor apărării naționale au fost constituite 75 de dispozitive de ordine și siguranță publică şi puncte de verificare, pe raza municipiului Ploiești, pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, scopul activităților fiind prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19 și totodată combaterea criminalităţii sub toate formele ei.

Au fost oprite și verificate cu privire la temeinicia motivului ieșirii din locuință peste 2955 de persoane și au fost controlate peste 1969 de autovehicule.

Au fost aplicat 255 de sancțiuni contravenționale, din care 242 au fost pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, valoarea totală a acestora fiind de peste 560.000 lei.

Astfel de acțiuni vor fi executate în mod permanent, în scopul prevenirii răspândirii infecției cu virusul Covid-19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH