4 decembrie 2023
No menu items!

Vânt și ninsori în mai toată țara!

Cele mai vizualizate articole

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, doua atentionari de tip cod galben de vant valabile pentru mai multe judete.

Prima atentionare de tip cod galben de vant si ninsori la munte intra in vigoare marti la ora 06:00 si expira la ora 21:00. In dimineata zilei de marti (14 aprilie), in Banat si Crisana, apoi treptat si in cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei, Oltenia, iar din orele amiezii si in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei vor fi intensificari ale vantului cu viteze in general de 55…70 km/h. Vantul va avea intensificari si la munte, unde se vor semnala precipitatii mixte, iar in zona inalta vor predomina ninsorile si rafalele vor depasi 70…90 km/h, spulberand zapada. Se va depune strat nou de zapada in nordul Carpatilor Orientali si, mai ales pe creste, in restul masivelor montane.

Cea de-a doua atentionate de tip cod galben de vant intra in vigoare marti la ora 21:00 si expira miercuri, la ora 06:00. In Dobrogea, sudul Moldovei si in jumatatea estica a Munteniei vor fi intensificari ale vantului cu viteze in general de 55…75 km/h, iar in Carpatii Meridionali si de Curbura, in special in zona inalta, rafalele vor depasi 80…100 km/h, spulberand zapada. In regiunile vestice, nordice si centrale se vor inregistra temperaturi minime predominant negative, astfel ca pe arii relativ extinse se va semnala bruma si local inghet la sol.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH