25 iulie 2021
No menu items!

KLAUS IOHANNIS: PROGRAMUL PROPUS DE STREINU -CERCEL: „E O PROPUNERE ABERANTA! AȘA CEVA NU SE VA ÎNTÂMPLA. E INACCEPTABIL!”

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Președintele Klaus Iohannis a catalogat , astăzi , propunerea lansate de Adrian Streinu Cercel  privind carantinarea vârstnicilor în plină epidemie de coronavirus ca fiind aberantă și inacceptabila.

Iohannis a atacat virulent proiectul d-lui Streinu Cercel , acuzându-l de interese politice și i-a liniștit pe seniorii trecuți de 65 de ani, asigurându-i ca nimeni nu-i va lua din casele lor.

”În niciun caz  măsurile de relaxare nu vor fi anunțare de cineva care vrea să se reprofileze politic. Am avut un exemplu de așa NU de la un institut bine cotat care spune ce trebuie sa facem. Asa nu se poate ! Lucrurile se vor intampla dupa cum spun autoritățile.

E o propunere aberanta carantinarea persoanelor varstnice. Asa ceva nu se va intampla. E inacceptabil. Noi traim intr-o societate libera. NU venim cu asa masuri totalitare. Persoanele in varsta le spun clar: stati linistiti. Nimeni nu vine sa va propuna lucruri inumane”, a declarat Klaus Iohannis.

Reamintim ca in cursul zilei de luni, 20.04, a apărut in spațiu public un document asumat de dr Streinu Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” intitulat „Programul VACANŢA MARE” si sub conceptul de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19 venea cu măsuri nedemocratice și abuzive. Printre măsuri se numără separarea persoanelor de peste 65 de ani de familii pentru o perioadă de 3 luni, dar şi izolarea totală în categoria de vârstă 40-65 de ani.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Băieții de la înot se pregătesc să ne aducă bucurie! Popovici și Glință calificați în semifinale

Printre atâtea eliminări, iată că avem și vești bune. Cel mai tânăr component al României la JO de la...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH