30 iulie 2021
No menu items!

CÂND ” ÎNGERUL SALVATOR ” ARE GRAD ȘI NUME : PLUTONIER POPA CONSTANTIN

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Sămbătă , in comuna Vâlcănești s- a produs un accident aparent banal. Doi bicicliști s- au tamponat. Dar, in urma impactului, unul dintre ei a căzut pe carosabil și a intrat in stop cardio- respirator.

Biciclistul a avut , însă , un „înger păzitor” întruchipat intr- un angajat SMURD , care, din întâmplare, se afla in timpul său liber in apropierea locului unde s- a produs accidentul .

Plutonierul Popa Constantin ( căci acesta este numele ” îngerului salvator „) se afla împreună cu fratele său, maistru militar la USISU Ciolpani cand au văzut momentul producerii accidentul.

Salvatorul a început imediat manevrele  de resuscitare timp de aproximativ 20 de minute și nu s- a oprit până la sosirea echipajului SMURD.

Popa Constantin este pompier- paramaedic, fiind încadrat pe ambulanța SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiesti.

                 

” Desi este foarte tanar, este un profesionist desăvârșit, cu o experiență de 7 ani, dar în primul rând un om un suflet mare.

Dragostea față de semeni și dorința puternică de a-i salva ori de câte ori este nevoie, sunt trăsături care fac parte din caracterul salvatorului. Atunci când vine vorba de salvarea vieților oamenești fiecare minut contează, iar ajutorul acordat poate face diferența.

Pentru profesionalismul și modul exemplar în care a acționat, conducerea instituției îl felicită pentru spiritul civic de care a dat dovadă.” – se precizeaza intr- un comunicat de presa emis de ISU Prahova .

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Iulian Dumitrescu îl susține pe premierul Cîțu pentru funcția de președinte PNL

Președintele PNL Prahova, recent reales în această funcție, Iulian Dumitrescu, a precizat, într-o postare pe o rețea de socializare,...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH