28 noiembrie 2023
No menu items!

IN LUNA MAI A ” PLOUAT ” CU AMENZI DATE DE ITM – PRAHOVA- AU FOST GĂSIȚI ZECI DE MUNCITORI CARE LUCRAU ” LA NEGRU „

Cele mai vizualizate articole

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a desfăşurat, în luna mai 2020, acţiuni de control în  domeniul relaţiilor de muncă şi securităţii şi sănătăţii în muncă, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valaorea totală 545.000 lei.

În domeniul relaţiilor de muncă, s-au efectuat 135 controale, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 463.500 lei. Inspectorii de muncă au depistat 24 de persoane care prestau activitate fără contract individual de muncă şi o persoană care lucra în perioada în care avea contractul individual de muncă suspendat ( figura in somaj tehnic ) Drept urmare, angajatorii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 420.000 lei.

În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 112 de controale şi s-au aplicat amenzi în valoare de 82.000 de lei.

In cursul lunii mai , angajatorii au comunicat

către ITM Prahova 12 evenimente, în urma cercetărilor urmând să se stabilească caracterul acestora, respectiv dacă  sunt accidente de muncă sau accidente în afara muncii. – se precizeaza intr- un comunicat de presa emis de ITM – Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH