8 august 2022
No menu items!

AMENZI URIAȘE PENTRU CEI CARE PARCHEAZĂ PE LOCURILE REZERVATE PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI 

Cele mai vizualizate articole

 

Amenzi uriaşe pentru cei care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap! Asta îi aşteaptă, de sâmbătă, pe şoferii care nu respectă drepturile acestei categorii de persoane. Legea nr. 145/2020, ale cărei prevederi se aplică de sâmbătă, stabileşte că cei care parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilităţi riscă amenzi cuprinse între 2.000 de lei şi 10.000 de lei, precum şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.
Până acum, Legea nr. 448/2006 prevedea că o astfel de faptă se pedepseşte cu amendă cuprinsă între 1.000 şi 2.000 de lei şi cu ridicarea mijlocului de transport parcat necorespunzător.
Potrivit Legii nr. 145/2020, constatarea contravenţiilor şi aplicarea amenzilor celor care ocupă un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap se fac de către agenţii de circulaţie sau de către personalul de control cu atribuţii în acest sens.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH