24 octombrie 2021
No menu items!

11 focare și un sat carantinat în Prahova! Rata de pozitivare a ajuns la 39%!

Cele mai vizualizate articole

Prahova înregistrează, azi, o rată de pozitivare extrem de îngrijorătoare, de 39%, după ce 78 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus în urma a 200 de teste efectuate în ultimele 24 de ore.

Astfel, la acest moment avem testate pozitiv în total 1.873 de persoane. Dintre acestea, 229 au fost declarate vindecate şi externate, iar 79 au decedat. Patru decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind vorba despre două femei cu vârstele de 73 şi 79 de ani, şi doi bărbaţi, cu vârstele de 42 şi 45 de ani, toţi fiind pacienţi cu comorbidităţi.

În plus, în judeţ sunt acum active 11 focare, dintre care trei la Spitalul Judeţean, unul la Spitalul Voila, unul la Gornet şi şase la societăţi comerciale, toate acestea totalizând 183 de cazuri de COVID-19 după prima testare.

Autorităţile spun că, din pacienţii care ajung la Unitatea de Primiri Urgenţe cu simptome sugestive, 50% ies pozitivi la testul COVID.

Reamintim că satul Gornet este în carantină timp de 14zile, termenul va expira marţi.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH