2 octombrie 2023
No menu items!

Gata! S-au liniștit apele și în Liga 1! CFR Cluj câștigă fără probleme campionatul!

Cele mai vizualizate articole

Așteptat ca un meci al ”secolului”, cel care decidea campioana, meciul dintre Craiova și CFR a demonstrat că nu pe ultima sută de metri poți schimba o realitate: CFR Cluj avea dreptul, experiența și tenacitatea de a deveni campioană!

CSU CRAIOVA- CFR CLUJ 1- 3!

Craiovenii, care sperau măcar într-un egal și câștigarea meciului cu Astra, fie pe teren, fie la masa verde, nu au reușit să se impună pe teren propriu. Nu putem spune că a fost o echipă mai bună decât cealaltă, dar mingea e… rotundă și dacă nu te pierzi în joc, reușita e asigurată.CFR Cluj e campioană, iar craiovenii se vor mulțumi cu locul II.

CFR a mai fost campioană în 2008, 2010, 2012, 2018 și 2019. Ioan Andone a adus primul titlu în Gruia, iar italianul Andrea Mandorlini a stat pe bancă la cel de-al doilea triumf al ardelenilor.

În 2012, Andone a fost rechemat pentru ultimele etape, după demiterea portughezului Jorge Costa, astfel că „Fălcosul” a fost implicat în două dintre titlurile cucerite de CFR. Același lucru se poate spune și despre Dan Petrescu, cel care și-a trecut în cont ultimele trei campionate cu ardelenii.

Din păcate, antrenorul Dan Petrescu nu a putut să se bucure pe stadion, acesta fiind în izolare pentru încă două zile. Pentru el este al patrulea titlu în Liga 1, după cel cucerit în 2009 cu Unirea Urziceni și ultimele două obținute cu CFR. „Bursucul” mai are la activ Supercupa României din 2015, cu ASA Tg. Mureș, dar și Cupa Chinei, obținută în 2015, cu Jiangsu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN PRAHOVEAN A RĂMAS FĂRĂ MAŞINĂ DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND SACI CU GUNOI LA MARGINEA PĂDURII

Un prahovean a rămas fără maşină, după ce jandarmii l-au prins aruncând saci cu gunoi la marginea pădurii. Incidentul a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH