1 februarie 2023
No menu items!

Jale mare în PSD Prahova! Organizația a fost sancționată de la Centru!

Cele mai vizualizate articole

După pierderea alegerilor pentru Consiliul Județean și a funcției de președinte CJ, organizația prahoveană a fost ”sancționată” de la Centru! Doar doi pesediști prahoveni se află pe locurile eligibile la alegerile parlamentare.

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a anunțat că pe listele PSD Prahova se vor regăsi Grațiela Gavrilescu, care a schimbat trei partide doar în acest mandat de parlamentar și Maya Teodoroiu, fostă membră a Curții Constituționale a României și Agent guvernamental al României la CEDO, în perioada guvernului Vasilica Dăncilă. Locurile eligibile ”rămase” pesediștilor prahoveni sunt cele ale actualului senator Radu Oprea și președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader.

Se pare că membrii marcanți ai organizației, printre care se numără și actualii parlamentari care nu mai au șanse de a prinde un nou mandat, sunt foc și pară. Surse spun că s-ar fi trecut chiar la amenințări că nu se vor implica în campania electorală, ceea ce ar duce la un scor și mai mic decât cel obținut la alegerile locale.

2/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

2/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

AVERTIZARE MAE: RISC DE INSECURITATE ÎN LĂCAŞURI DE CULT, LA ISTANBUL

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care locuiesc sau călătoresc în oraşul Istanbul că, în această perioadă, există...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH