16 aprilie 2024
No menu items!

NOI CAZURI DE INFECTARE CU COVID -19 IN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

In județul Prahova apar aproape zilnic noi cazuri de infectare cu COVID-19. Sunt cazuri izolate de infectare a unor prahoveni care, bucurându- se de relaxare, au intrat in contact in ultimele zile cu persoane infectare din alte alte județe. De la prima etapa de relaxare a măsurilor de distanțare socială (15 mai), numărul prahovenilor infectați  a crescut cu aproape 50%. De la începutul epidemiei și până în prezent, în județul Prahova, 117 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

Dintre acestea, 72 de pacienți au fost declarați vindecați și externati. 36 de persoane sunt incă internate in sectia de boli infecțioase ( Movila ) a Spitalului Județean Prahova și la Spitalul Municipal Câmpina, 3 pacienți aflați in stare gravă sunt ventilați mecanic in sectiile ATI, iar 6 persoane au decedat.

De la începutul pandemiei, in județul Prahova au fost prelevate  peste 4000 de teste , majoritatea fiind efectuate in laboratoarele autorizate din Bucureștiului, capacitatea aparatelor de testare din Prahova fiind de numai 80-100 teste /zi.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE FURTUNI ÎN PRAHOVA

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru 23 de judeţe,...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies