21 octombrie 2021
No menu items!

TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET IMAGINARIO DESCHIDE PORȚILE PENTRU PRIMELE SPECTACOLE IN AER LIBER 

Cele mai vizualizate articole

 

Sectia pentru copii și tineret IMAGINARIO a Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti este prima care va relua intalnirile directe cu publicul după aproape 3 luni in care, din cauza pandemiei de COVID-19, artiștii s-au întâlnit cu spectatorii doar in mediul online.
Spectacolele vor avea loc in curtea teatrului IMAGINARIO, la sediul ce pe bulevardul cumvastani, iar accesul va fi limitat la doar 35 de spectatori, pentru a putea fi respectate toate normale de siguranța epidemiologica impuse pentru reluarea activității artistice cu publicul. Pentru ca micuții spectatori sa se poată bucure in număr cât mai mare de spectacolele trupei IMAGIANRIO, artiștii vor susține cate doua spectacole succesive.

  ”   Avem bucuria de a va anunta ca, incepand din aceasta saptamana, vom depasi limitele ecranului care a tinut loc de scena in ultima perioada si ne vom revedea in spatii de joc in aer liber, organizate in conformitate cu normele de protectie si distantare sociala reglementate de autoritati.
          Cei care deschid seria intalnirilor in aer liber sunt colegii nostri de la Teatrul de Animatie pentru copii si tineret IMAGINARIO, care va asteapta in acest sfarsit de saptamana in lumea plina de culoare a povestilor lui Ion Creanga.
          Sambata, 6 iunie, de la orele 10.30 si 12.00, vom fi partasi ai aventurilor unui erou nemuritor al snoavelor populare romanesti in spectacolul „D’ale lui Pacala”, iar duminica, 7 iunie, de la aceleasi ore, vom putea urmari una dintre cele mai cunoscute si indragite povesti ale copilariei, transpusa scenic in spectacolul „Capra cu trei iezi”.
          Reprezentatiile vor fi sustinute in curtea Teatrului de Animatie, situat pe Bd. Independentei, nr.14., numarul maxim de locuri disponibile pentru fiecare dintre cele patru reprezentatii fiind de 35.
          Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.
          Va asteptam sa redescoperim impreuna emotia unei intalniri mult asteptatate.” -se precizeaza intr- un comunicat de presa.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UPG PLOIEŞTI TRECE TOATE ACTIVITĂŢILE ÎN ONLINE

Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti a trecut, de azi, toate activităţile în online, ca urmare a creşterii constante a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH