23 ianuarie 2022
No menu items!

„ENESCU ȘI MUZICA LUMII” în aer liber (Sinaia 2 – 19 august 2020)

Cele mai vizualizate articole

Duminică, de la ora 19:00, vă aștept, la deschiderea Festivalului Internaţional „Enescu şi muzica lumii”, la concertul extraordinar susținut de Cvartetul Arcadia, în grădina Muzeului orașului Sinaia – Castelul Știrbey.

Sunt convins că și anul acesta, orchestrele române de tineret ne vor surprinde prin energia și viziunea lor, în interpretarea unor arii celebre și ne vom bucura de multe momente deosebite.” – anunță Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia.

14 concerte şi recitaluri susţinute de orchestre şi ansambluri vor răsuna pe aleile Parcului “Dimitrie Ghica”, în grădinile Muzeului orașului Sinaia – Castelul Stirbey, Casinoului Sinaia, Centrului Cultural Carmen Sylva, cât şi în curtea Bisericii Romano-Catolice, oferind iubitorilor de muzică clasică şi nu numai, un program atractiv, ediția din acest an fiind una cu totul originală atât pentru localnici cât și pentru turişti.

„Dorinţa membrilor orchestrelor române de tineret de a cânta din nou împreună este cea care m-a determinat să fac tot posibilul ca această ediţie a XXI-a să se desfăşoare ca şi până acum, chiar dacă în condiţii diferite. Un alt motiv esenţial a fost dragostea pentru publicul din Sinaia, care este alături de noi din 1999 şi care aşteaptă acest festival în fiecare an cu aviditate.” – Marin Cazacu, directorul Centrului Naţional de Artă „Tinerimea Română”

Ediția de anul acesta va avea loc, EXCLUSIV ÎN AER LIBER, în spații neconvenționale, respectând toate măsurile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL LA CSM PLOIEŞTI! SE LASĂ CU CERCETARE DISCIPLINARĂ

Scandal la CSM Ploieşti, după ce echipa de handbal junioare a clubului a pierdut azi un meci care nici...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH