24 iunie 2024
No menu items!

436 DE PRAHOVENI AMENDAȚI îN ULTIMELE 24 DE ORE PENTRU NERESPECTAREA RESTRICȚIILOR DE TRAFIC

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore, polițiștii prahoveni au aplicat 436 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 394.400 lei, toate fiind date pentru încălcarea restricțiilor de circulație prevăzute de Ordonanțele  Militare.

De asemenea, in cursul zilei de sâmbătă, 28 martie, au fost controlate  6.900 de persoane aflate în auto-izolare și 81 de agenți economici. În urma acestor demersuri au fost întocmite șase noi dosare de cercetare penală pentru șapte persoane, toate pentru  încălcarea art.352 privind zădărnicirea combaterii bolilor.

De la debutul epidemiei și până în prezent, politistii prahoveni au deschis 51 de dosare de cercetare penală pentru 68 de persoane și au aplicat 1.499 de sancțiunicontravenționale, în valoare totală de aproape 1.360.000 lei.

La nivel național, in cursul zilei de ieri, Poliția și Jandarmeria au aplicat 5.393 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină. De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3, polițiștii au depistat 33.484 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 46.089.939 de lei.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies