18 mai 2024
No menu items!

VIRUSUL COVID-19 OMOARĂ ȘI TINERII! A 40-a PERSOANĂ CARE A DECEDAT ÎN ROMÂNIA AVEA DOAR 27 DE ANI

Cele mai vizualizate articole

Grupul de Comunicare Statategica a anunțat înregistrarea a încă doua decese la persoane infectate cu COVID- 19. Numărul total ajungând, astfel, la 40 de persoane care și- au pierdut in România din cauza coronavirusului.

Un barbat in vârsta  de 71 de  ani, din județul Suceava (contact cu o persoana care a revenit din Austria). a decedat la sectia ATI a Spitalul  Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. În data de 25.03.2020 i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. Rezultatul testarii a sosit din data de 26.03.2020 , acesta fiind pozitiv. Barbatul a decedat trei zile mai târziu, pe 29.03.2020. Acesta avea patologie preexistenta:Tumora neuroendocrina. HTA și anevrism de aorta.

Cea mai tânăra victima care a decedat din cauza virusului COVID -19 este o femeie in vârsta de doar 27 ani cu domiciliul în județul Botoșani. În data de 22.03.2020 i-au fost recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic de Boli Infectioase Iasi. Rezultatul testării a confirmat infectarea in  data de 23.03.2020. Aceasta a decedat la data de 29.03.2020 la Spitalul Boli Infectioase Iasi. Aceasta avea patologie persistentă, respectiv Diabet zaharat tip I decompensat. Surse medicale susțin ca aceasta tânăra a fost consultată in mai multe secții – Dorohoi,  UPU-contagioase -Upu-diabet-ATI. Cele peste 49 de cadre sanitare și medicale care au interacționat cu pacienta sunt, acum, în izolare.

1/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

1/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Accident la Sinaia! Traficul este dirijat de polițiști!

Un accident rutier a avut loc, pe DN1, la Sinaia, între un autoturism condus de un bărbat în vârstă...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies