24 octombrie 2021
No menu items!

VIRUSUL COVID-19 OMOARĂ ȘI TINERII! A 40-a PERSOANĂ CARE A DECEDAT ÎN ROMÂNIA AVEA DOAR 27 DE ANI

Cele mai vizualizate articole

Grupul de Comunicare Statategica a anunțat înregistrarea a încă doua decese la persoane infectate cu COVID- 19. Numărul total ajungând, astfel, la 40 de persoane care și- au pierdut in România din cauza coronavirusului.

Un barbat in vârsta  de 71 de  ani, din județul Suceava (contact cu o persoana care a revenit din Austria). a decedat la sectia ATI a Spitalul  Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. În data de 25.03.2020 i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. Rezultatul testarii a sosit din data de 26.03.2020 , acesta fiind pozitiv. Barbatul a decedat trei zile mai târziu, pe 29.03.2020. Acesta avea patologie preexistenta:Tumora neuroendocrina. HTA și anevrism de aorta.

Cea mai tânăra victima care a decedat din cauza virusului COVID -19 este o femeie in vârsta de doar 27 ani cu domiciliul în județul Botoșani. În data de 22.03.2020 i-au fost recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic de Boli Infectioase Iasi. Rezultatul testării a confirmat infectarea in  data de 23.03.2020. Aceasta a decedat la data de 29.03.2020 la Spitalul Boli Infectioase Iasi. Aceasta avea patologie persistentă, respectiv Diabet zaharat tip I decompensat. Surse medicale susțin ca aceasta tânăra a fost consultată in mai multe secții – Dorohoi,  UPU-contagioase -Upu-diabet-ATI. Cele peste 49 de cadre sanitare și medicale care au interacționat cu pacienta sunt, acum, în izolare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH